maanantai 1. marraskuuta 2010

Avonin melko tuoreita uutuuksia..

Näitä ei nyt enää voi sanoa niin uutuuksista, kun on pitänyt pihdata kuvia kamerassa viikkoja, varmaan kuukausikin on jo mennyt.. 


Varmasti tuote jota tulen kokeilemaan on Jillian Dempsey for Avon Professional-ripsien tuuheuttaja. Tässä on läpinäkyvä geelikoostumus ja mikrokuituja. Tätä laitetaan joko yksi tai kaksi kerrosta ennen tavallista ripsiväriä ja tuloksena pitäisi olla irtoripsien teho.

Tytsyille on tullut Ella Ballerina Starlight Strawberry-huulivoide. Ja aikuisille löytyy nyt Color Trend-sarjasta kolme uutta Winter Wonderland-huulivoidetta: Hot chocolate, Spiced cookie ja Strawberry sorbet. ´

Kynsille on nyt uutuutena Nail Experts Pearl Shine-kiilto. Tuo on nyt vähän eri tyyppinen putilo, mutta toimii hyvin. Eli pullosta puserretaan kiiltoa ja eikun lakkailemaan. Tämä antaa kynsille helmiäismäisen kiillon ja lisäksi tämä kuivuu oikeasti todella nopeasti!!!!  Tämä vahvistaa ja myös suojaa kynsiä.



Tämä paletti tuli nyt tässä kampanjassa myyntiin. Paletissa on 4 voidemaista luomiväriä ja 2 huulikiiltoa. Myönnän että tämä tuote ei oikein vakuuttanut itseäni. En voi sietää paletteja, joista osa sävyistä jää käyttämättä..

Black Suede Leather Edt on ollut nyt muistaakseni pari kampanjaa myynnissä.Tässä tuoksuu tupakankukka, inkivääri ja nahka. Tiedän monia jotka ovat miehilleen tätä ostaneet ja mukamas tämä on niiiiiiiin ihana tuoksu, mutta en voi mitään.. tämä tuoksu puistattaa ainakin mua.. huh!!!!

Tytöille ja pojille on tullut omia tuotteita. Tässä tyttöjen suihkugeeli ja niin ihanassa pinkissä putelissa.. =)


Tässä muutamia uutuus kaulakoruja. Vasemmalta Paris-kaulakoru, kaulakoru Tia-lahjasetistä ja Roosa nauha-charm.


Ja tässä todella kaunis Jena-rannekoru. Tästä sarjasta löytyy myös korvakorut.

Tässä muutamia uutuuksia, olkaapa hyvä!

Tunnukset Avonin sivuille saa kauttani, täyttämällä kotisivuilla yhteystietolomakkeen. http://www.avonanu.com/ Sen jälkeen lähetäns sinulle aivan ilmaiseksi pari kuvastoja, näytteitä yms. ja muista, että tunnukset eivät siis sido sinua mihinkään myyntityöhön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti