keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Avon tärpit kampanjassa 16, osa 1/3

Nyt Avonilla on menossa kampanja 16 ja kampanja päättyy ensi viikon keskiviikkona. Jos haluat vielä tähän kampanjaan omat tunnarit, niin otappa nopeasti yhteyttä! Kerkeän vielä postittelemaan starttipaketteja ja nehän eivät maksa siis mitään, eivätkä velvoita mihinkään...  =) Tunnarit saat täyttämällä kotisivuillani yhteystietolomakkeen. www.avonanu.com

Tässä kampanjan muutamia tärppejä, joita jatka vielä muutamaan otteeseen.


Uutuutena Naturals-sarjassa on Glaseerattu omena & saksanpähkinä-tuotteet. Kuvastossa on myös tuoksusivu tästä tuoksusta. Mielettömän ihanan tuoksuset tuotteet... Tämä setti maksaa nyt ainoastaan 6.50e eli hinta ei päätä huimaa... =)



Uutuutena on myös koruteline. Normaalihinnaltaan se on 16.90e, mutta jos ostaa kuvaston tietyiltä sivuilta jonkun korun (myös charmit kuuluvat tähän), niin tämän saa hintaan 10.90e. 



Yksi kampanjan huippujutuista on Dare to Dazzle-korut. Tässä kuva kaulakorusta (norm. 22e). Tästä sarjasta löytyy myös korvakorut, rannekoru ja IHANA sormus (pakko saada!). Nämä ovat hopeoituja zirkon-koruja!! Mielettömän kauniita!!! 


Nyt sain tämän hajuveden vihdoin ja viimein.. Tämä oli tämän kampanjan pakko ostaa-tuote, sillä tätä ei ole ollut näin edullisesti ennen.. =) Tuote on siis Today Tomorrow Always Diamond-edp. Normaalihinnaltaan se on peräti 30e. Nyt sen sai 14.50 eurolla, kun tilasi tietyiltä sivuilta jonkun muun tuotteen. Eli miehelle ostin deodorantin (2.90e), niin sain tämän itselleni... Jeeeee!!!! Jos vaan tuotetta olet hinkunut, niin nyt sen saa noinkin edullisesti. 

Ensituoksu: Madagaskarin jasmiini
Sydäntuoksu: Valkoinen narsissi
Pohjatuoksu: Vaaleanpunainen myski 


Tässä kampanjan tuoksu-uutuus, Bond Girl 007 Forever-edt. Aikaisempi Bond-tuoksu kuuluu suosikkituoksuihini, mutta tätä joudun sulattelemaan ehkä vähän aikaa. Tämä ei vaan ole niin hyvä kuin haaveilin. Normaalihinnaltaa on 35e, mutta nyt Bondin tuoksut ovat 24.90e.

Tuoksuesittely sanoo näin:
"Intohimoinen coctail, jossa vaarallinen viettelys sekoittuu sulavalinjaisiin sitrushedelmiin ja mustapippuri seksikkään kukkaiseen jasmiiniin ja savuisiin metsiin."

Eli tässä muutamia tärppejä kampanjasta ja huomenna jatkuu....  =)

2 kommenttia: