perjantai 26. marraskuuta 2010

Avon tärpit kampanjassa 16, osa 3/3

ja jatkuu edelleen, kun kerran vauhtiin pääsin....   =)


Rakastan ruusun tuoksua, joten tämä uutuus oli kyllä ihan huippu, vaikka en kylpyammetta omistakkaan. Kylpyvaahtoihin tuli siis Winter Rose-tuoksu. (Norm.hinta 6.50e, nyt 4.90e /1000ml) Meneehän tämä vallan mainiosti myös käsisaippuana, vaikka onkin hieman vetisempää... tuoksu on kuitenkin niin ihana!


Senses-sarjaan tuli taas perinteinen talviversio. Mutta tämä eroaa onneksi viime vuosien tuoksuista positiivisesti. Tämä ei siis ollut niin mausteinen (eli jotkut voisi sanoa, että jouluinen) kuin aiemmin ja siksi tykkään... =) 


Huh miten punainen kuva... Anteeksi tuosta! Ehkä olisi pitänyt kuvata tuotteet jonkun muun kuin punaisen liinan päällä.. hyvä minä!

Osa Avon Care-tuotteista sai taas joulun alla uudet purnukat. Kuvassa on Avonin suosituin käsivoide eli Rich Moisture glyseriinikäsivoide (2.90e) ja huulivoide (3.50e). Tuo huulivoide on muuten ihan järkyttävän ihanan tuoksuinen. Tuoksuu ihan jollekkin Partyliten tuoksulle, mikä on joskus ollut myynnissä. Oliskohan joku vesimeloni tai jotain...

Tunnareita saa kotisivujeni kautta. Kun olet lähettänyt omat tietosi minulle, saat tunnarit sähköpostiisi vuorokauden sisällä. Sen jälkeen lähetän sinulle ilmaisen starttipaketin (sisältää kuvastoja ja näytteitä+ohjeet).


1 kommentti:

  1. Minkälainen on tuo käsivoide? Imeytyykö se hyvin käsiin vai kuivuuko hitaammin? Etsin hyvin nopeasti kuivuvaa käsivoidettä, joka olisi suht paksua, ei saa olla kovin ohut vesipohjainen. Koska tälläiset eivät minulla imeydy vaan jäävät kalvona käsien pinnalle.
    S

    VastaaPoista