torstai 25. marraskuuta 2010

Avon tärpit kampanjassa 16, osa 2/3

ja kampanjan tärpit jatkuu.... 



Se kenen suosikkeihin kuuluu U by Ungaro-vartaloemulsio, niin nyt on aika ostaa tätä varastoon jemmaan! Tämä on nyt kuvastossa viimeistä kertaa. Hinnaltaan emulsio on 12.90e. 



Anew Ultimate-sarja on tarkoitettu 45+ naisille. Sarjaan tuli nyt uutuutena 7-päivää kestävä uudistava hoito. 

"Seitsemän päivittäistä annosta ainutlaatuista Pro-Sirtuin TX-teknologiaa ja elastisuutta lisäävää ainesosaa on kehitetty lisäämään ihon kosteutta 153%:lla ja auttamaan stimuloimaan sirtuiini-nuorekkusproteiinien ja elastiinin tuotantoa, jotta iho näyttää sileältä, kimmoisalta ja nuoremmalta- jo yhdessä viikossa." (Lähde: Avon esite 16/2010)

Tuotetta levitetään pieni määrä sormenpäihin (puolet pullosta aamulla ja puolet iltaisin) ja taputellaan hellävaraisesti kasvojen iholle. Tämän päälle voi laittaa normaalin kosteusvoiteen.

Normaalihinnaltaan tämä on 29e, mutta tässä kampanjassa tämä on esittelyhintaan 22.90e.




Talvi tuli vihdoinkin myös tänne ja nyt on ainakin itselläni aika käyttää taas hieman kosteuttavampia voiteita. Yksi vaihtoehto mikä nyt on taas saatavilla on Avon Care Winter-kasvovoide. Tämä on tarkoitettu juuri talvisiin ja kylmiin säihin eli on varmasti kokeilemisen arvoinen tuote. Normaalihinnaltaan on 7 euroa, mutta nytkin sen saa halvemmalla setissä, jonka hinta on 6.50e. Setissä tulee tämän lisäksi Dry Skin Sos-huulivoide ja Avon Care-käsivoide.



Yksi poistuva tuote on Naturals manteli & maito-tuotteet. Nämä ovat niiiiiiiiiiin ihanan tuoksuiset, että näitä ostimme anopin kanssa varastoon... Ovat hinnaltaan 3.90e.

Lisää tärppejä huomenna.....  =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti