sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Viikon läträyksen tulokset..


Tässä läträykseni tulokset eli tuotteet jotka pääsivät loppumaan!



Planet Spa Välimeren Oliivi-sarjan hiusten kuumakäsittelyöljy 50ml (norm.hinta 8e)

Ohje: Laita pullo kuumaan veteen noin 1 minuutin ajaksi. Kastele hiukset ja levitä öljy hiuksiin. Anna vaikuttaa 1 minuutti ja huuhtele hiukset. Pese shampoolla normaalisti hiukset.

Tämä oli ihan kiva tuote, mutta ei mikään "ihan pakko saada uudelleen"-tuote. Tämän sain loppuun ennen tädin tuomaa Thaimaan tuliaista. Nyt tädin öljyhoito pääsee paremmin käsittelyyni (tädin tuliainen tuoksuu jasmiinille!).

Niin.. ja sitten tuo 50´s Glam vartalosuihke 75ml.. Päävivahteina ruusu, gardenia ja vetiver. Tämä EI ole ollenkaan sellainen tuoksu, mistä pidän.. Loppua kohden aina ällötti /ärsytti, koska pakotin itseni käyttämään tämän loppuun! En tykkää, enkä osta uudelleen! Mutta sitten toisaalta tiedän ihmisiä, jotka pitävät tästä.. eli eipä kiistellä makuasioista.. =o)


Sitten taas tämä ihanuus eli Senses vartalonkuorinta. Putilon kokon 200ml ja normaalihinnaltaan on 4 euroa. Yleensä tämän saa kuitenkin edullisemmin ja nyt tämän kampanjan kuvastossa se on 3,50e ja seuraavassa kuvastossa se on 2,90e. Tätä on muissakin blogeissa kehuttu ja myös minä suosittelen tätä!!! Ihana, rakeita sopivasti ja vaahtoaa hyvin!! Tuoksukin on merellisen raikas, jos näin voisi sanoa. Kuorintaa löytyy myös Tropics-tuoksusta, mutta tämä Lagoon on mielestäni ihanampi! Kokeilkaa ihmeessä!!!
Tilausnumeroltaan tämä on 0954 8

Tämä kuuluu sarjaan "pakko saada lisää", mutta nyt käytän vanhempia tuotteita pois nurkista.

Myös tuo beetakaroteenia sisältävä emulsio pääsi loppumaan, mutta sitä tilasinkin viimeksi lisää! Kokeilkaa tätä joskus!! Aivan mahtava tuote! Omissa asiakkaissani on paljon sellaisia, jotka tilaavat tätä aina uudelleen ja uudelleen. Viime kesänä tätä käyttäneet ovat tilanneet tätä myös tänä kesänä, eli se kertoo ehkä jotain tämän emulsion tehosta!   =o)

Beetakaroteeniemulsio on tässä kampanjassa hintaan 4,50e, kun tilaa myös jonkin muun aurinkotuotteen (hinnat 6,50e-10,50e)

Ja nyt istuttamaan noita pensaita pihalle (nyt jo kädet ovat kipeenä tuon lapion kanssa taistelemista!). Muistakaapa juoda tarpeeksi, täälläkin asteita on +30 varjossa!!

=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti