keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Marimekkoa ja muuta..



HUOM!! Tämän ihanuuden myynti alkaa tällä viikolla ja ensimmäiset tilaukset kassista lähtee jo maanantai-
aamuna varastolle.. Eli otan tilauksia vastaan!!! Ja laittakaa ihmeessä sanaa kiertämään, koska näitä on vain
rajoitettu erä..



Eilen sain päätökseen tämän vasemmanpuoleisen kuivaöljysuihkeen ja varastosta löytyi samanlainen, mutta tämän kesän versiona. Kosteuttaa kivasti ihoa.. Jätte kiva!   =o) Ja yhdessä "porkkanarasvan" kanssa tämä toimii!!! Muistakaapa pitää aurinkotuotteet auringolta ja lämmöltä suojassa! Nämä helteet eivät kyllä tee hyvää voiteille.. :o/



Tässä yksi ihanuus, tykkään varsinkin tuosta rannekorusta! Viime viikon Avon-keikalla minulle kommentoitiin, että kuvastossa nämä korut eivät olleet niin nättejä kuin luonnossa. Tässä oikeassa ylänurkassa on napattu kuva kuvaston sivuilta ja tottahan se on!

Rakastan koruissa juuri pitsikuvioita ja tunnustan, että vihkisormuksessakin on pitsiä (pidin sitä timantteja tärkeämpänä piirteenä!).. Klikkaa kuvaa isommaksi ja katsoppa tarkemmin.. =o)

Kaulakoru on nätti, mutta itse en kylläkään pidä niin isoja kaula-aukkoja, ettei tuo alimmainen riipuksen "ympyrä" jäisi piiloon... Ja tuntuu hassulle, jos osa korusta on paidan sisällä..   :o/  Hmm.. pitääpä testata vielä huomenna v-aukkoisen topin kanssa..

Omaa elämää: Oltiin lasten kanssa pari yötä mummilassa ja eilen ajelin lasten kanssa Tammelan Ruostejärvelle. Siellä menikin kivasti n.6 tuntia noiden vesipetojen kanssa. Tämä on aina ollut lemppariuimapaikkani täällä Forssan seudulla. Nyt omat lapseni sanoivat, että tämä on kyllä paras uimapaikka eli perinne jatkuu..  Kun lähdimme rannalta pois, parkkialueelle jäi vielä 43 (siis oli ihan pakko laskea!!) autoa. Väkeä oli paljon, mutta ranta on onneksi pitkä..

=o)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti