lauantai 10. heinäkuuta 2010

Koruja+ uudet Chic-bodysprayt



Tässä tämä ihana uutuus, mikä on tässä uudessa 10/2010-kuvastossa! Itse rakastan vaaleanpunaista yli kaiken eli tämä oli pakko tilata viime kampanjassa jo demotuotteena!

Randa Charm-rannekoru:
Roosan värisiä lasihelmiä (0,9cm). Rannekorussa on hopeoitu lenkki, johon on kiinnitetty irroitettava charm sydän,joka on myöskin hopeoitu. Til.nro 04069 ja norm.hinta 8e. (ainakin pari kampanjaa tämä on 5,90e)

Kuvassa tuo leppäkerttu on Avonilta, rusetti ja Eiffel-torni ovat Nizzan reissulta! Seuraavasta kuvasta näet muita Avonin charmeja ja uutuuksia tulee lisää joka kampanjassa!


Charmit ovat normaalihinnaltaan 5e/kpl, mutta ovat olleet jo monen kampanjan ajan tarjouksessa 1 hintaan 3,90e, 2 hintaan 5,90e ja 3 hintaan 7,90e!! Roosa Nauha-charm on 5e ja sitä ei saa tarjoushinnalla, koska tuotot niistä menevät Roosa Nauha-säätiölle. Kuvat on napattu tämän kampanjan kuvastosta ja Roosa Nauha-charmistakin on jäänyt värit kokonaan pois, eli siinä on vaaleanpunaiset "timantit", eikä harmaita.. =)



Tässä kesän uutuus Chic-vartalosuihkeet! Nämä ovat kaikki ihania ja nyt ovat kuvastossa hintaan 3,90e. Ekoilla nuuskaisuilla tämä Rebel Chic oli suosikkini..

Viva Chic: mango, aprikoosi, setripuu
Dreamy Chic: greippi, freesia, santelipuu
Rebel Chic: mandariini, ruusu, myski

Nyt kun sämpylätaikina on kohonnut, alan pyörittämään sämpylöitä.. Ihanaa ja aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille ja nauttikaapas helteistä (vaikka nyt tuntuu, että hermot menee!). =)



Porta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti