tiistai 20. heinäkuuta 2010

Kampanja 10/2010

Nythän on meneillään Avonin kampanjan 10/2010 ja nyt viimeistään on korkea aika esitellä kampanjan uutuuksia ja tarjouksia.

Kampanjan on voimassa keskiviikkoon 28.7. ja omilla tunnuksilla voi tilata klo:11 mennessä.

Jos sinulla ei ole vielä omia tunnuksia, saat sellaisen kauttani. Vielä kerkeän tähän kampanjaan lähettämään "starttipaketteja", koska tilausaikaa on vielä kivasti. Starttipaketti ei maksa sinulle mitään!!! Se sisältää muutaman kuvaston ja näytteitä! Laitappa sähköpostia minulle anuorvokki (a) hotmail.com !!!


Tässä kansikuvassa oleva uutuustuote eli Supermagnity-ripsiväri. Harjat ovat aivan MINIMINIMINImaalisen pienet ja niitä mainostetaan olevan 1000. =)



Kynsilakat ovat saaneet kaksi uutta sävyä ja varsinkin tuo vihertävä ihanuus näyttää kivalle! Nämä ovat vielä Speed Dry-kynsilakkoja eli kuivuvat nopeasti.

Magix Cashmere Finish-meikkivoidetta on kehuttu paljon. Se jättää ihon mattapintaiseksi ja pehmeäksi. Tätä on pakko päästä myös testaamaan!!! Tässä on myöskin SPF 10.

Planet Spa Välimeren Oliivi-sarjaan on tullut nyt kuivaöljysuihke.



Chic-vartalosuihkeet ovat 3,90e. Ihanan tuoksuisia!!!!

Phoebe rannekorut näyttävät niin ihanille (5,90e/kpl)!!! Yritän nyt kuitenkin olla tilaamatta näitä, koska AINA tulee ihania uusia juttuja, eikä sitä kai voi aina olla tilaamassa kaikkea.. :o/

Nyt ensimmäistä kertaa Avonille on tullut myyntiin karvanpoistoaine (Skin so Soft, Soft & Smooth-sarjaan) herkälle iholle. Tämä menee juuri kohta testaukseen.. depilaation pitäisi käydä nopeasti ja jopa 2,5 minuutissa!!!



Senses 500 ml:n suihkugeelit ovat nyt edullisia!! Vain 2,90e..  =)

Naturals-sarja on saanut uuden 2 in 1-shampoon, mikä tuoksuu tuoksusivun perusteella ihanalle. Tuoksuna on mandariini & kiivi. 250ml:n shampoo maksaa tässä kuvastossa 1,90e.

Pitkästä aikaa Naturals-sarjaan saatiin myös käsivoide. Tämä on laventelia ja kamomillaa sisältävä rauhoittava käsivoide. Normaalihinta on 4,50e, mutta jos ostaa kuvaston sivuilta 112-139 jonkin tuotteen, saa tämän hintaan 2,50e.



Tässä vielä muistuksena tämä Marimekon kassi. Kassi on saanut erittäin kiitettävää palautetta!!  =)
Ainoa miinus on nyt se, että nämä myytiin loppuun varastolta heti jakson ensimmäisenä tilauspäivänä! Nyt vain odotellaan, että koska näitä saadaan lisää..

Aurinkoista päivän jatkoa!  =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti