lauantai 17. heinäkuuta 2010

Huh hellettä

Kylläpä on ollut KUUMAA!!! 

Rakastan lämpimiä ja aurinkoisia kesäpäiviä, mutta tämä meni kyllä nyt pikkusen liiallisuuksiin.. Vai mitäpä ootte mieltä? Lapset on äkäsiä koko ajan ja se, että kun niitä ei saa nukkumaankaan ennen puoltayötä. Ja kun ne saa nukkumaan, niin on KUUMA ja ite ei saa unta! Kun saa unta, niin sitten pitää heräillä tunnin välein.. 

Tänään yritin väsyttää lapsia vanhempieni joenrantasaunalla, mutta huonosti tämäkin juoni onnistui (vain 1/3-osa lapsista nukahti jotenkin normaaliin aikaan!).


Napsittiin saunalta muutamia valokuvia lasten kanssa. Pikku etanakin nautti illasta laiturilla Mäntysuopapullon päällä..  :o) Pari tuntia meni erittäin nopeasti (saunaan, uimaan, saunaan, uimaan, saunaan, uimaan.. ). 



Rantasaunalla olen aina käyttänyt äiskäni Partyliten ihanaa Mansikka & Raperperi-suihkugeeliä (375ml). On aivan tajuttoman ihanan tuoksuista! Myös saman tuoksusarjan vartalovoide (251ml) on kerrassaan ihanaa!! Vielä kolmen tunnin jälkeenkin tämä tuoksuu iholla, kosteuttaa ihanasti.. 

Normaalihinnoiltaan nämä ovat kuitenkin aikas hintavia omalle rahapussukalleni, sillä suihkugeeli on  19,90e ja vartalovoide 16,90e. Settinä nämä saa hintaan 32,90e. Heinäkuussa tämän setin saa kuitenkin hintaan 18,90e, kun ostaa normaalihintaisia tuotteita 15 eurolla. Edullisen setin tilausnumero on 655100724. 

Saman hintaisena tarjouksena on myös setit, joiden tuoksuina on omenatarha, usva ja agave nektariini. Näitä en ole päässyt kokeilemaan enkä edes tuoksuttelemaan.

Vertaisin näitä Avonin Spa-tuotteisiin. Eli nämä ovat todellakin ns. ylellisiä vartalonhoitotuotteita.Suosittelen kokeilemaan ja varsinkin nyt, kun saa näinkin edullisesti!


Aurinkoista viikonloppua!  =o)

1 kommentti: