lauantai 28. elokuuta 2010

Kampanjan 12 aloituslahja

Bloggaaminen on jäänyt nyt vallan.. Arki on vienyt mennessään. Poika on ekalla ja toinen tyttäristämme meni tarhaan. Nopeasti nytkin tulin vaan kertomaan omasta Avonin kannustusohjelmasta, jonka olen järjestänyt
uusille tiimiläisilleni. Sitten palaan taas kirjan pariin, jonka kirjastontäti (anteeksi E-L, siis ethän sinä nyt oikeasti mikään täti ole!) tyrkkäsi käteeni eilen.. =)

Kampanja 12 on voimassa keskiviikkoon 8.9. ja jos haluat tähän jaksoon oman asiakasnumeron Avonille, toimi nopeasti. Vielä kerkeän postittelemaan starttipaketteja halukkaille. Starttipaketti sisältää kuvastot (nyt myös miniesite lapsille!) ja näytteitä.

Mitään osto- tai myyntipakkoja ei ole! Eli jos haluat vaan tilailla vaikka "vain" itsellesi, niin se onnistuu kyllä! Alle 80 euron tilauksiin tulee postimaksuja 3,50e ja maksat tuotteista kuvastohinnat. Jos haluat taas saada tuotteita edullisemmin, kannattaa kerätä 80 euron tilaus kasaan! Tällöin saat tuotteista 20-25% alennuksen ja paketin postimaksutta!

Ja kaiken lisäksi saat minulta SuperShock-ripsivärin lahjaksi (tekemällä siis sen 80e tilauksen)!!! Ja tämä ripsiväri on pitsikuosisena ja on seuraavan kampanjan uutuustuote... Tämän siis saat!!!  =)

Otappa nopeasti yhteyttä!
http://www.avonanu.com/  tai suoraan sähköpostiin anuorvokki(a)hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti