maanantai 21. kesäkuuta 2010

Sunshine-kynsilakka



Tässä aivan ihastuttava Avonin kynsilakkasävy, Sunshine (til.nro 38497). Viime kampanjassa tämä oli !-merkillä (! =niin kauan kuin tuotetta riittää). Muistelisin, että viime kesänä oli myös tämän sävyinen kynsilakka, mutta sillon en olisi voinut kuvitellakkaan että edes harkitsisin sitä. Mutta NYT asia on toisin. Rakastan tällä hetkellä kunnon sävyjä, enkä halua mitään hailakan värisiä kynsiä! Nyt on sentään KESÄ!!! Ja muutenkin tämän "talvihorroksen" jälkeen (vai onko se vieläkään oikeesti mennyt ohi??) värit piristävät edes vähän!

Mutta siis, jos tämän haluat, niin pidä kiirettä.. Voimassa olevassa kampanjassa tätä ei pysty tilaamaan, mutta ensi kampanjan kuvastossa tätä on taas mahdollisuus yrittää tilata.

Ja pienenä ennakkotietona: tulossa taas pari uutta kynsilakkasävyä ja siis ne on ihania (toista pääsin jo testailemaankin).

Eilen saatiin vieraita från Sverige ja ovat koko viikon meillä.  Nyt olisi haaveena että tänään päästäisiin miehen siskon kanssa käymään zumbatunnilla. Hän ei ole vielä päässyt testaamaan Ruotsissa kyseistä ihanaa "jumppatuntia", joten jos nyt..  =o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti