keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Ihanat tanssilenkkarit

Eilen kävästiin pikapikaa Lempäälän Ideaparkissa.

Ja meille on tullut ihme tapa (mikä tietysti ärsyttää minua, koska tykkäisin kierrellä kaupoissa pitempäänkin) että keksitään vasta illalla, että kävästäänpä siellä. Nyt piti käydä etsimässä meidän tytölle juhlakenkiä (ei löytynyt, koska äiti on ehkä liian ronkeli!), mutta löydettiin meidän perheen naisille lenkkarit.

Tytöt saivat vilkkuvat lenkkarit ja itse huomasin aivan liian hyvän tarjouksen Adidaksen tanssilenkkareista. "Minun juttuni" on todellakin Suomen Tanssistudioiden järkkäämät Latinos-tunnit, mutta kevään aikana olen käynyt myös Zumbassa (koska kerrankin meidän pikkupitäjässä on järjestetty jotain järkevää, eikä perusjumppaa tai steppiä).


Nämä joustavat juuri kivasti, eli sopivat juuri näille "tanssitunneille". Mutta Latinos-tunneilla kerkeää miettimään nilkan ojennuksia, tanssitekniikkaa yms, niin tietysti niille tunneille parempi vaihtoehto olis esim. Piruetin Salsalenkkarit (tossujen ja lenkkareiden välimuoto). Eli haaveilen vielä näistä tanssitossuista, mutta nyt mennään Adidaksilla!   :)

Ja tarjous löytyy siis Budget Sportista!! Lenkkareilla oli hintaa vain 29,90e!!

:)

2 kommenttia: