keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Nizza 7.-9.5.2010


Nizza 7.-9.5.2010, Avon tiimivetäjien palkintoreissu

Terveiset Ranskan Rivieralta! Matka oli niiiiiiiin ihana ja luxus, että huh huh..  :)

Torstai-illalla menimme äidin kanssa Helsinkiin yöksi ja perjantaiaamuna puoli kahdeksan maissa lähdettiin (13 henkilön porukka) kohti Pariisia. Pariisin lentokentällä oli kiirus vaihtaa konetta Air Francen lennolle kohti Nizzaa ja kun vielä meidän Finnairin kone oli pikkusen myöhässä! Meidän onneksemme matkalaukut menivät suoraan Nizzan koneeseen eli meidän tehtäväksi jäi vain juosta (oli kyllä kiva aamutreeni!) seuraavalle lennolle. Laskeutuminen Rivieralle oli niin kaunista!! Lentokone kaarteli pitki rannikkoa ja näkymät ikkunasta oli niin ihanat. Kyllä maa on sitten kaunista tuolta ylhäältä.

Hotellimme oli La Perouse ( http://www.hotel-la-perouse.com/ ) ja en voi vaan kuin huokailla! Hotelli oli niin luxus, etten ole aikaisemmin tuollaisessa edes ollut! Parvekkeeltamme oli niin kauniit näkymät merelle ja Nizzan rantabulevardille. Ja pikkutintit visersivät! Päivällisen söimme hotellilla ja illalla ajelimme Monacoon! Bussilla ajelimme F1-reittiä ja ajelimme myös lähtöruutujen läpi. :) Kävimme tutustumassa Monte Carlon Casinoon ja sieltä en saanut mitään todistusaineistoa mukaani! (Kameraa siellä ei saanut käyttää!) Tuo paikka oli kuin suoraan jostain elokuvasta ja varmaan siellä on niitäkin kuvattu. Illallisella olimme Cafe de Paris-ravintolassa! Ja voin sanoa, että oli niin hyvää ruokaa ja paljon, että en edes enää jälkiruokaa jaksanut..

Lauantaina ajelimme Nizzasssa bussilla oppaan kera. Vanha kaupunki oli suosikkini! Päivällä oli omaa aikaa ja minä pinkasin yksinäni Nizzan ihaniin kauppoihin. Äitini lähti hotellille ystävämme kanssa. Olivat istuskelleet porealtaassa ja nauttineet auringosta. Olisinpa minäkin tehnyt niin! Stressasin liikaa vain tuliaisista ja kuitenkin kun oli vaan muutama päivä aikaa nauttia lomasta.. Mutta kuitenkin ne omat kullat olivat koko ajan mielessä! Illalla kävimme syömässä upeassa L'Ane Rouge-ravintolassa! ( http://www.anerougenice.com/ )

Sunnuntaina lähdimme ajelemaan bussilla Provencen maisemiin. Kävimme ensiksi syömässä Logis Du Guetteur- ravintolassa ja voih kun sieltä oli kauniit näkymät! ( http://www.logisduguetteur.com/ ). Lounaan jälkeen menimme tutustumaan Chateau Sainte Roselinen viinitilalle, jossa meille kerrottiin koko viininvalmistusoperaatio. Meille opetettiin myös viininmaistelun salat. Tuliaisiksi ostimme myös viinitilan omia viinejä ja ne olivatkin hyviä! Tämän jälkeen ajelimme pitkin rantateitä Cannesin läpi Nizzan lentokentälle. Cannesissa oli jo elokuvafestivaalien järjestelyt menossa.

Matkalla näimme niin paljon ja niin kaunista! Julkkisten huviloista näimme mm. Sir Elton Johnin ja Bonon huvilat. Ja paljon upeita jahteja (keille sitten kuuluivatkiin). Itse rakastan luontoa ja varsinkin sanoinkuvaamattoman kauniit maisemat oli se mun juttu!

Eli oli jättekiva ja ihana reissu! Kiitokset mukana olelleille! Ja kiitokset myös järjestäjille eli  AVONille, sekä omalle tiimilleni!!   <3




2 kommenttia: