maanantai 31. toukokuuta 2010

Kampanja 8


Avon kampanja 8 on lähtenyt nyt käyntiin. Kampanjan pääuutuus onkin helppo arvata eli Anew Clinical Luminosity Pro kirkastava seerumi ja voide. Nämä siis lupaavat kirkastaa ihoa ja haalistaa tummien läiskien näkyvyyttä. Näissä on L-aspartaanihappoa (luonnollinen aineosa, jota löytyy ihmiskehosta). Kosmetiikassa käytettynä se auttaa vähentämään ihon värivirheitä ja ikäläiskiä.

Käyttö: Levitä seerumia tai voidetta iltaisin puhdistetuille ja kuivatuille kasvoille. Käytä tuotetta päivittäin parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Tässä siis lyhyesti näistä uutuuksista. Seerumin hinta on 30e ja voide 26e. Kuitenkin kaupan päälle saa vielä valita kolmesta Anew-setistä omansa (arvo n.42e). Setissä on silmänympärysvoide, miniversio päivävoiteesta sekä ihana kosmetiikkalaukku.



Itse odotan tätä Bali Bliss-ihanuutta eniten!!! Kuvaston sivulta löytyy myös tuoksusivu ja ehdottomasti tämä on kesätuoksuni (ja ensi kampanjassa taitaa tulla vielä lisää ihania kesätuoksuja!!). Viime kesän kesätuoksusta en niin tykännyt (vaikka sekin löytyy kaapistani), mutta tämä vaikuttaa kivalle. Sarjasta löytyy vartaloemulsio (norm.hinta 8e, nyt 4,90e), kimmeltävä vartalosuihke (norm. 9e, nyt 5,90e) ja Edt (norm.19e, nyt 12,90e). Tuoksussa on passionhedelmää, frangipani-kukkaa ja balilaisia puita. Hmm.. nyt tulikin pari asiaa mitä pitää googlettaa.. (mikä ihme on frangipani???)



Naturals sarjaan on tullut muutama uutuus. Mansikka & guava-vartalojogurtti on saanut nyt kaverikseen mango & passionhedelmän. Ja kaikki vartalojogurtit ovat tähän asti olleet ihania, joten varmasti on myös tämäkin.. (norm.hinta 6.50e, nyt 3.90e).

Naturals sarjasta löytyy myös raikastavia kasvosuihkeita kesäksi. Nyt sarjasta löytyy kaksi suihketta: mansikat, aloe & avocado. Itseltäni löytyy tuo aloe & avocado, mutta sitä en ole vielä kerennyt testaamaan. (norm. 6e, nyt 3.90e)

Kuvaston takakannesta löytyy erittäin hyvä tarjous roll-on-tuoksuista (9ml). Kun ostaa kuvastosta minkä tahansa tuotteen, saa ostaa tuoksun hintaan 2.90e. Näitä löytyy 9 eri tuoksua ja löysin heti lempparini, mikä on pakko saada: Eternal Magic!! Aivan jätte jätte ihana ja mahtuu hyvin iltalaukkuunkin (kelle on tulossa kesäjuhlia).  :)

Kuvasto on voimassa ke 16.6. asti.

Huomenna suuntaankin tiimivetäjien kokoukseen.. ja kamerani kera!  :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti