keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Tulevia syksyn Avon uutuuksia

Tässä vielä muutamia tulevia ihania uutuuksia syksylle! Napsin kuvia Gaalassa, eli olkaapa hyvä..



Miehet saavat nyt myös oman Herve Leger-tuoksun. Naisille on luvassa muutaman kampanjan päästä Fergien Outspoken tuoksu, mikä on niiiiiin ihana!!! Tänä aamunakin oli pakko laittaa tätä, vaikka luvassa olikin vain kotipäivä.. =) Tähän sarjaan tulee myös vartaloemulsio, bodyspray ja tuollainen ihastuttava sydänkoru, jonka sisällä on Outspoken-tuoksuvoidetta.

Outspoken tulee myyntiin kuukauden päästä eli kampanjassa 15. Hintaa Edp:llä on vain 35 euroa, mikä on mielestäni todella vähän!! Tuossa lanseerauskampanjassa kun saa vielä vartaloemulsion ja parfyymisuihkeen vartalolle kaupan päälle!!!  =o)

ja tässä mainos tuoksusta:






55+ Anew Platinum-tuotesarja ja uutuuskoruja. Planet Span uutuussarjana tulee Shea-voi & Inkivääri. Tähän tulee ainakin kolme tuotetta: kaulan & dekolteen naamio, kasvohoito ja parafiinihoito käsille/jaloille. Jalkojenhoitosarjan syystuoksuna on tänä vuonna granaattiomena & SUKLAA!! Voitte vain kuvitella, että miten ihanalle tuo tuoksuu. Tämän sain myös Gaalasta mukaani, eli varmasti tätä hehkutan myös myöhemmin lisää.. =)



Eldorado-lahjasetti (hmm.. tuo nimi tuo kyllä aivan jotain muuta mieleen!) ja Osana-lahjasetti. Muutenkin syksyn aikana on tulossa todella upeita koruja myyntiin, että huh hah hei.. =)



Uutuusmeikkejä, koruja ja lasten tuotteita. Voitin hotelliyön eräästä Avonin pikkukisasta ja juups.. Olipas nätit maisemat hotellin ikkunasta.. =)



2 kommenttia:

  1. Granatäpple och choklad! Mums! Du får såga till när den serien börjar säljas! Jag MÅSTE beställa.

    VastaaPoista
  2. Kaunis tuo vihreä korusetti.Kyllä kiinnostaisi!:)

    VastaaPoista